FAQ Pitanja i odgovoriŠta je to uopšte štampa odnosno štamparska tehnika?

Kada se pojavi potreba za više kopija određenog dokumenta, odnosno otisaka možemo reći da je vreme za štampu.

Za veću količinu memoranduma, letaka i blok priznanica koji vrstu štampe nam preporučujete?

Preporučujemo vam tehniku ofset štampe koju koristimo kada je potrebno da odštampamo velike tiraže. Boja se u ofset tehnici putem valjaka, ofsetne ploče i ofsetne gume nanosi na papir. Tehnikom ofset štampe se štampaju memorandumi, leci, prospekti, fascikle, brošure, NCR samokopirajući blokovi (računi, priznanice, otpremnice . . .), katalozi, kese . . .

Potrebno mi je 100 kom vizit karti u koloru što hitnije?

Možemo vam odštampati vizit karte tehnikom digitalne štampe koju koristimo pri štampanju malih tiraža, a sama tehnika bazira se u prenošenju podataka odnosno slike direktno iz kompjutera na podlogu odnosno papir pomoću digitalne mašine. Vizit karte su od trenutka odobravanja fajlova za štampu do trenutka kad ih možete preuzeti, gotove za 20min.

Naručio bih 20 majica sa štampom u jednoj boji za svoju firmu? Kojom tehnikom štampate i koji je rok izrade?

Majice štampamo tehnikom sito štampe. Sito štampa je tzv. propusna štampa i tehniku sito štampe koristimo pri štampi tekstila (majice, dukserice, kačketi i sl.) zatim pri štampi plastike (hemijske olovke, upaljači), PVC nalepnica, greg - greb popust kartica, UV lakiranja. Rok izrade vaših majica je 3 radna dana od momenta odobravanja pripreme.

Možete li mi odštampati 100 hemijskih olovaka i 100 upaljača?

Da, možemo vam odštampati hemijske olovke i upaljače tampon tehnikom koju takođe koristimo pri štampi plastičnih reklamnih materijala, staklenih površina, keramičkih, metalnih i drvenih površina. Reklamni materijali zakrivljenog oblika štampaju se tampon štampom.

Povodom našeg venčanja potrebno nam je 100 pozivnica, želimo da budu unikatne i da budu odštampana zlatna slova. Možete li nam izaći u susret?

Drago nam je što ste odabrali nas da dizajnom i izradom pozivnica uveličamo vaše veselje. Vaše pozivnice ćemo štampati zlatotisk tehnikom koja koristi termo folije (zlatna, srebrna, transparentna, hologramska, pigmentna), koje putem temperature i klišea ostavljaju otisak na papiru. Najčešće se koristi za izradu eksluzivnih vizit karti, pozivnica za venčanje, rođendanskih pozivnica, kao i u svim situacijama kada je potrebno da se istakne ekskluzivnost i originalnost logotipa, brenda, firme.

Da li radite unikatne zidne satove nepravinog oblika?

Da, radimo unikatne zidne i stone satove različitih oblika tehnikom laserske gravure, koja se takođe koristi i za gravuru metalnih hemijskih olovaka, privezaka, rokovnika i ostalih reklamnih predmeta . . .

Htela bih da naručim kolornu štampu na plastičnim poklopcima za kutijice za kreme. Ne želim nalepnicu, već kvalitetnu i trajnu štampu otpornu na masnoću. Šta mi preporučujete?

Kao najsavremenija i najotpornija vrsta kolorne štampe koristi se UV štampa. UV štampa takođe omogućava štampanje na konusnim i neravnim predmetima tj. reklamnim materijalima. Idealna je za štampu metala, plastike, drvenih povrsina, USB memorija . . .

Hteo bih da mi odštampate reklamni materijal. Interesuje me da li vi radite dizajn logotipa i grafičku pripremu za štampu?

U našem katalogu možete pogledati kompletnu ponudu reklamnog materijala. Radimo dizajn i grafičku pripremu.

Imam websajt koji je zastareo. Da li vi radite i sajtove?

Da, izrada web sajtova je jedna od usluga koje su u našoj ponudi. Sajtovi koje pravimo su moderni, mobile friendly, i prate najnoviju tehnologiju.

Dizajniranih logotipa
Uspešnih projekata
Napisanih linija koda
Zadovoljnih klijenata

Naši klijenti i prijatelji

...
...
...
...
...
...
...
...
...

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona, sms, viber, whatsapp; odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.

Top